Pinjaman Peribadi Penang

Mempunyai kadar faedah yang lebih rendah berbanding dengan kad kredit. Pinjaman peribadi digunakan untuk membiayai perbelanjaan atau keperluan individu. 

Prosedur permohonan sangat mudah, cepat dan paling pentingnya adalah selamat. Privasi anda sentiasa dilindungi bawah Akta Pemberi Pinjaman Wang 1951.

Apa itu pinjaman peribadi?

Pinjaman peribadi adalah pinjaman yang disediakan untuk peminjam yang berfungsi tetapi biasanya pinjaman ini digunakan untuk tujuan persendirian. Pinjaman ini juga dikenali sebagai pinjaman tanpa jaminan yang didahulukan berdasarkan sejarah kredit peminjam dan kemampuan mereka untuk membayar pinjaman dari pendapatan persendirian mereka.

Kadang-kadang, anda mungkin memerlukan wang tunai kecemasan untuk menampung hutang kad kredit, bil perubatan, atau bayaran arahan yang sangat baik. Atau anda mesti mendapat hadiah tetapi bonus gaji mungkin baru masuk bulan depan. Dengan alasan apa pun, kami dapat membantu membantu kewangan peribadi anda sekiranya berjaya mengatasi masalah ini.

Loan For Personal Use

Syarat Untuk Pinjaman Peribadi

Untuk memenuhi syarat pinjaman peribadi anda, anda harus menunjukkan dokumen yang menyokong kemampuan anda untuk melunaskan persediaan seperti slip gaji yang menunjukkan aliran tunai yang konsisten ke pemberi pinjaman anda di dalam dan luar.

Kami menyediakan prosedur kelulusan cepat bahawa pinjaman boleh diluluskan dalam 24 jam dengan harga RM 500 – RM 2,500. 

Scroll to Top