Pinjaman Peribadi Pulau Pinang

Mempunyai kadar faedah yang lebih rendah daripada kad kredit, digunakan untuk membiayai perbelanjaan atau keperluan wang jangka pendek. Prosedur permohonan yang mudah, jangka pendek dan mengandungi tempoh pembayaran bulanan.

Apakah pinjaman peribadi

Pinjaman peribadi adalah pinjaman yang disediakan untuk peminjam yang berfungsi tetapi biasanya pinjaman ini digunakan untuk tujuan persendirian. Pinjaman ini juga disebut pinjaman tanpa jaminan yang didahulukan berdasarkan sejarah kredit peminjam mereka dan kemampuan mereka untuk membayar pinjaman dari pendapatan persendirian mereka.

Kadang-kadang, anda mungkin memerlukan wang tunai kecemasan untuk menampung hutang kad kredit, bil perubatan, atau bayaran arahan yang sangat baik. Atau anda mesti mendapat hadiah tetapi bonus gaji mungkin baru masuk bulan depan. Dengan alasan apa pun, kami dapat membantu membantu kewangan peribadi anda sekiranya berjaya mengatasi masalah ini.

Loan For Personal Use

Keperluan Untuk Pinjaman Peribadi

Untuk memenuhi syarat pinjaman peribadi anda, anda harus menunjukkan dokumen yang menyokong kemampuan anda untuk melunaskan persediaan seperti slip gaji yang menunjukkan aliran tunai yang konsisten ke pemberi pinjaman anda di dalam dan luar.

Kami menyediakan prosedur kelulusan cepat bahawa pinjaman boleh diluluskan dalam 24 jam dengan harga RM 500 – RM 2500. Dan berikan pengeluaran yang cepat bahawa wang dapat disalurkan secara dalam talian setelah penerimaan.

Scroll to Top